top of page

SACARIAS

Hils på Sakarias Lundstad, også kjent under artistnavnet SACARIAS - troppssjefen i Forsvaret som bestemte seg for å satse på musikken.

23-åringen fra Kristiansund har ingen formell musikkutdanning, men hundre prosent selvlært. Melodiene blir til ved hjelp av et billig keyboard fra Finn, en gammel Mac og en lånt gitar.

 

Hvem inspireres han av? 

Min største kilde til inspirasjon er nok friheten til å lage noe ut av intet. Jeg kan koble meg ut av daglige gjøremål ved hjelp av en gitar eller piano, og kose meg med den kreative prosessen som er å lage musikk - det å finne på nye melodier eller kombinasjoner av disse med ulike rytmer og akkorder. Når det kommer til andre artister inspirerer Owl City, Lauv, Jeremy Zucker, Quinn XCII og John Mayer. Jeg liker måten de lager minneverdig men fortsatt enkel musikk på.

 

Hvor kommer musikkinteressen fra? 

"Til tross for at det er ganske cliché, så har jeg alltid vært interessert i musikk. Jeg har spilt gitar siden jeg var liten, og har lært meg å spille piano for noen år siden. Jeg har alltid likt å sunget, men det var ikke før i 2018 jeg faktisk turte å spille inn min egen vokal. Det nærmeste jeg hadde gjort før denne tid var å synge “With You” av Chris Brown foran lærerne på barneskolen - som i retrospekt var et kleint øyeblikk som jeg gjerne kunne vært foruten. Etterhvert ble det mer komfortabelt å synge foran andre."

Screenshot 2021-08-19 at 15.52.50.png
Screenshot 2021-08-19 at 15.52.18.png
  • Spotify - Hvit Circle
  • Instagram - Hvit Circle
bottom of page